Datum: 23-09-2023 - 02:54

Zoekt u een mooi grafmonument, urn of gedenksieraad? Memorie Natuursteen is hèt adres voor een persoonlijke en blijvende herinnering. Wij werken met natuursteen, maar ook met o.a. glas, hout en RVS. De mogelijkheden zijn oneindig en uw ideeën welkom.

Wij verkopen een groot assortiment aan grafaccessoires, zoals vazen, lantaarns en ornamenten. Ook kunt u ook bij ons terecht voor bijschrijvingen, renovatie/restauratie en onderhoud van bestaande gedenktekens.

Tevens hebben wij verschillende mogelijkheden om uw overleden huisdier te gedenken.

De voorbeelden op onze website  en foto's onder aan deze pagina zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden. De gedenktekens in onze binnen en buiten showroom zijn direct leverbaar.

Door import van natuursteen uit het buitenland, kunnen wij vrijwel elk gewenst monument vervaardigen en tevens scherpe prijzen hanteren.

Door onze gedegen kennis in de uitvaartbranche kunnen wij u goed adviseren en zijn wij op de hoogte van de regelgeving van de begraafplaatsen in de regio. Ook de benodigde vergunningen regelen wij voor u.

Openingstijden showroom: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur of op afspraak. U bent van harte welkom om in alle rust en vrijheid rond te kijken.

* Klik hier voor de folder cremeren   * Klik hier voor de folder begraven

Contactgegevens

Memorie Natuursteen
Delfweg 36a
2211 VM Noordwijkerhout
Tel: 0252-418912
Fax: 0252-419471