Datum: 30-05-2023 - 19:30


Kom eens een kijkje nemen in onze winkel aan de Viaductweg 2 in Noordwijkerhout. Na een professionele oogmeting kunnen wij u deskundig advies geven over een bril of contactlenzen.

U heeft keuze uit een gevarieerde, moderne collectie monturen van betrouwbare merken. Ook voor lenzen bent u bij ons van harte welkom. Wij helpen u graag bij de juiste keuze!


Porsche Design-brillen
staan voor technische luxe en een harmonieuze combinatie van design en luxe.
Het onconventionele, tijdloze en pure design onderscheidt zich door het
uiterst innovatieve karakter. Technische innovaties en uitmuntend
vakwerk worden gekoppeld aan de nieuwste technieken.

Terpstra Optiek bestaat als sinds 1977. Al jaren zijn wij uw winkel voor oogzorg. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies op het gebied van brillenglazen, contactlenzen en veel gevoel voor montuurkeus. Wij zijn een klein familiebedrijf en werken momenteel met zijn drieën.

Paul en dochter Floor zijn beiden gediplomeerd opticien/optometrist. Ineke is meewerkend echtgenote en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan. In 2007 heeft de winkel een metamorfose ondergaan en is tevens voorzien van de meest moderne apparatuur en techniek.

Door het volgen van de laatste trends en daar goed op in te spelen, zijn wij altijd up-to-date. Wij stellen onze collectie zelf samen en bepalen daarbij zelf de merken die we voeren. Een kleine greep uit de collectie is: Tom Ford, Porsche, Silhouette, Ray-Ban, Replay, Cazal en sinds kort mag Burberry ook onze collectie verrijken.

Wij zorgen ervoor dat jong en oud een goed passend montuur bij ons kunnen vinden. Wij helpen u graag bij deze uitdaging. Voor meer informatie kunt u naar onze website, klik hier.

Klik op de foto voor kijkje in de winkel.

Contactgegevens

Terpstra Optiek en Optometrie
Viaductweg 2
2211 GS Noordwijkerhout
Tel: 0252-374208