Datum: 25-09-2023 - 06:12

 

Raamwerk biedt met circa 800 medewerkers ondersteuning en begeleiding aan ongeveer 750 cliënten op het gebied van wonen, dagbesteding en (para) medische zorg. Onze doelgroepen zijn volwassenen en kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de Duin- en Bollenstreek.

Kijk op www.hetraamwerk.nl voor meer informatie.
Contact gegevens:
Postadres:
Raamwerk
Centraal Bureau
Postbus 244 2210 AE
Noordwijkerhout

Bezoekadres:
Strandwal 2
2211 HT Noordwijkerhout
Telefoon (0252) 345678

Werken bij Raamwerk:
Wij zijn een kleinschalige, cliëntgerichte regionale organisatie die actief inspeelt op actuele ontwikkelingen. Er is ruimte voor ideeën en je hebt vrijheid in het bedenken wat passende zorg voor de cliënt kan zijn. Je werkt in zelfsturende teams waardoor je samen verantwoordelijk bent voor onze cliënten en flexibel kan werken. We bieden jou de kans om jezelf te kunnen zijn én jezelf te kunnen ontwikkelen. Door onze interne opleidingen word je een volwaardig zorgexpert.

Meer informatie:
Wil je meer informatie over werken bij Raamwerk? Op onze website (https://werkenbijraamwerk.nl) vind je onder andere verhalen van toekomstige collega's, informatie over Raamwerk als werkgever en alle openstaande vacatures. Neem gerust een kijkje!

Recente vacatures van Raamwerk
Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

* Klik hier voor de vacatures op de Blik Op vacaturepagina.

Solliciteren:
Solliciteren kan via een van de openstaande vacatures op onze website (https://werkenbijraamwerk.nl). Staat jouw droomvacature er niet tussen? Het is ook mogelijk om via onze website een open sollicitatie te versturen. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!
Contactgegevens:
Raamwerk vacatures
Strandwal 2
2211 HT Noordwijkerhout
Tel: 0252 - 345678

Vrije tijd en vrijwilligers 
Door je vrijwillig in te zetten bij Raamwerk, kan je het verschil maken in het leven van mensen met een beperking. Het verschil zit ‘m vaak in ‘ogenschijnlijk’ kleine dingen. Sociaal contact. Oprechte aandacht. Ondernemen van alledaagse of juist te gekke activiteiten. Iets maken. Samen dingen beleven. Herinneringen maken.

Wij geloven in dingen doen die bij je past, waar je goed in bent en die je leuk vindt. Op een manier zodat privé, werk en je vrijwillig inzetten voor eenieder in balans is. 

Bij Raamwerk kan je je op veel verschillende manieren en op diverse locaties vrijwillig inzetten:
- Helpen voor een keertje
- Vrijwilliger bij Raamwerk
- Sport en cultuur
- Maatschappelijk verantwoord ondernemen
- Maatschappelijke inzet

Wil je meer informatie over vrije tijd en vrijwilligers bij Raamwerk?
Ga dan naar onze website: https://werkenbijraamwerk.nl/vrijwilligers.

Contactgegevens

Raamwerk vacatures
Strandwal 2
2211 HT Noordwijkerhout
Tel: 0252 - 345678