Datum: 29-09-2020 - 23:51

 

Raamwerk ondersteunt en begeleidt kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking zodat zij "gewoon" hun eigen leven kunnen leiden. "Gewoon" betekent zélf de regie hebben over je leven, zélf keuzes maken, rechten en plichten hebben, autonoom zijn, vrienden hebben, je kunnen ontplooien, naar vermogen bijdragen aan de samenleving, een zinvol leven leiden.

Ruim 800 medewerkers bieden ondersteuning en begeleiding aan ruim 700 cliënten. Het werkgebied van Raamwerk is Zuid-Holland Noord en het Centraal Bureau is gevestigd in Noordwijkerhout.

Raamwerk is onderverdeeld in drie resultaatverantwoordelijke eenheden (RVE’s):

· RVE Hafakker; Noordwijkerhout

· RVE Regio; Duin- en Bollenstreek

· RVE Zeehos; Katwijk

Kijk op www.hetraamwerk.nl voor meer informatie.

Contact gegevens:
Postadres:

Raamwerk
Centraal Bureau
Postbus 244
2210 AE Noordwijkerhout

Bezoekadres:
Strandwal 2
2211 HT Noordwijkerhout
Telefoon (0252) 345678

Werken bij Raamwerk
:
Bij Raamwerk leveren de medewerkers een bijdrage aan het realiseren van de ondersteuningsvraag van de cliënten. Het doel is dat cliënten zo gewoon mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Raamwerk is een open, klantgerichte organisatie die actief inspeelt op ontwikkelingen. Wij bieden de 800 medewerkers een eigentijdse werksfeer. Hierbij staan openheid, respect en eigen verantwoordelijkheid centraal.

Meer informatie:

Neem voor meer informatie over werken bij Raamwerk contact op met een van onze personeelsadviseurs. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0252-345678 of kijk bij de vacatures die hieronder staan.

Recente vacatures van Raamwerk

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

* Klik hier voor de vacatures op de Blik Op vacaturepagina.

Solliciteren:
Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae onder vermelding van het vacaturenummer, bij voorkeur via email, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Het Raamwerk t.a.v. dienst PO&O Postbus 244 2210 AE Noordwijkerhout

Open sollicitaties:
Stuur je open sollicitatiebrief en curriculum vitae - bij voorkeur via e-mail - naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar: Raamwerk T.a.v. Dienst Personeel, Opleidingen en Organisatie Postbus 244 2210 AE Noordwijkerhout

Contactgegevens

Raamwerk vacatures
Strandwal 2
2211 HT Noordwijkerhout
Tel: 0252 - 345678
Fax: 0252 - 370054