Datum: 31-01-2023 - 18:46

 

Raamwerk ondersteunt en begeleidt kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking zodat zij "gewoon" hun eigen leven kunnen leiden. "Gewoon" betekent zélf de regie hebben over je leven, zélf keuzes maken, rechten en plichten hebben, autonoom zijn, vrienden hebben, je kunnen ontplooien, naar vermogen bijdragen aan de samenleving, een zinvol leven leiden.

Ruim 800 medewerkers bieden ondersteuning en begeleiding aan ruim 700 cliënten. Het werkgebied van Raamwerk is Zuid-Holland Noord en het Centraal Bureau is gevestigd in Noordwijkerhout.

Raamwerk is onderverdeeld in drie resultaatverantwoordelijke eenheden (RVE’s):

· RVE Hafakker; Noordwijkerhout

· RVE Regio; Duin- en Bollenstreek

· RVE Zeehos; Katwijk

Kijk op www.hetraamwerk.nl voor meer informatie.

Contact gegevens:
Postadres:

Raamwerk
Centraal Bureau
Postbus 244
2210 AE Noordwijkerhout

Bezoekadres:
Strandwal 2
2211 HT Noordwijkerhout
Telefoon (0252) 345678

Werken bij Raamwerk
:
Bij Raamwerk leveren de medewerkers een bijdrage aan het realiseren van de ondersteuningsvraag van de cliënten. Het doel is dat cliënten zo gewoon mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Raamwerk is een open, klantgerichte organisatie die actief inspeelt op ontwikkelingen. Wij bieden de 800 medewerkers een eigentijdse werksfeer. Hierbij staan openheid, respect en eigen verantwoordelijkheid centraal.

Meer informatie:

Wil je meer informatie over werken bij Raamwerk? Op onze website (https://werkenbijraamwerk.nl) vind je onder andere verhalen van toekomstige collega's, informatie over Raamwerk als werkgever en alle openstaande vacatures. Neem gerust een kijkje!

Recente vacatures van Raamwerk

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

* Klik hier voor de vacatures op de Blik Op vacaturepagina.

Solliciteren:
Solliciteren kan via een van de openstaande vacatures op onze website (https://werkenbijraamwerk.nl). Staat jouw droomvacature er niet tussen? Het is ook mogelijk om via onze website een open sollicitatie te versturen. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Contactgegevens

Raamwerk vacatures
Strandwal 2
2211 HT Noordwijkerhout
Tel: 0252 - 345678
Fax: 0252 - 370054