Datum: 06-06-2023 - 00:29

TH.M. Bader verf- & behang speciaalwinkel
Onze verf- & behang speciaalwinkel is sinds 1961 actief op de markt. U wordt er geholpen door deskundige vaktechnische medewerkers die door jarenlange ervaring gespecialiseerd en vakkundig advies geven. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment doe-het-zelf en professionele verf, behang van diverse bekende leveranciers, zonwering, gordijnen en vloerbedekking uit de sfeervol wonen collectie. Klik hier voor de website.

 Klik op de foto voor meer info.

TH.M. Bader Schilderbedrijf
Ons schildersbedrijf is sinds 1954 actief op de markt. Wij bieden u specialistische en uitgebreide vakkennis, alsook professioneel advies ondersteund met technische aanbevelingen. Daarbij gebruiken wij de modernste technieken ter verfraaiing en ter bescherming van uw pand met mooie kleurencombinaties en goede adviezen. Ons team bestaat uit gediplomeerde schilders en glaszetters die door jarenlange ervaring zeer vakbekwaam en adequaat werken.

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoudswerk, nieuwbouwwerk, alle soorten glaswerken en behang- en wandwerken en voeren deze werkzaamheden uit voor particuliere woningbezitters, de zakelijke markt, woningbouwverenigingen, aannemers, verenigingen en beheermaatschappijen.

Exacte begrotingen van bestektekeningen alsook het ter plaatse opmeten, inspecteren en controleren van het schilderwerk zorgt ervoor dat wij een nauwkeurige opgave kunnen doen. Na akkoord volgt uitvoering conform de afspraken van werkzaamheden en planning.

U vindt ons op het industrieterrein Gravendam. Hier bevindt zich ons bedrijfspand en de winkel waar wij de zakelijke en particuliere klanten kunnen ontvangen en adviseren. Klik hier voor de website.

Openingstijden winkel Gieterij 19:
Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur
Donderdag en vrijdag koopavond: 18.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur

 

Contactgegevens

Th.M. Bader verf, glas, behang en schilderwerk
Gieterij 19
2211 WC Noordwijkerhout
Tel: 0252-373623
Fax: 0252-370100