Datum: 29-09-2020 - 21:48

 

Bent u op zoek naar deskundigheid op het gebied van administratie, jaarrekeningen, belastingen en financiële adviezen? Dan bent u bij Jaap Beunder aan het juiste adres. Ik ben deskundig op financieel, bancair en fiscaal gebied.

Voor het grotere MKB verzorg ik het gehele traject van bedrijfsovernames en bedrijfsopvolging. Ik adviseer op het gebied van investerings- en financieringsvraagstukken. Daarnaast ben ik een coach voor de ondernemer.

Voor de administratie richt ik mij op het kleinere MKB, de ZZP´er en de startende ondernemer. Ook de particulier is met zijn administratie en belastingen bij mij van harte welkom.

Ik lever goede kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief. Het verschaffen van duidelijkheid aan de klant staat bij mij hoog in het vaandel. De lijnen bij mij zijn kort, waardoor u snel geholpen kunt worden.

Daarnaast ben ik samen met mijn partners Van der Geest & Drost Assurantiën BV zelfstandig adviseur van de RegioBank in Noordwijkerhout.

Ik ben een ervaren professional in de financiële wereld. Die luistert, begrijpt en berekent. Wensen naar kansen omrekent en deze kansen in cijfers kan vatten. Mijn advies is onderbouwd en doordacht. Met plezier werk ik voor bedrijven en de particulier.

 Is uw belangstelling gewekt?
Neem dan contact met mij op voor een gesprek.

 

Contactgegevens

Jaap Beunder Administratie & Advies
Gieterij 56
2211 ZD Noordwijkerhout
Mobiel: 06-13806950