Datum: 01-10-2023 - 18:34

Een professionele groothandel voor verpakkingen in de meest uitgebreide zin van het woord. Speciaal voor het midden- en klein bedrijf hebben wij een groot assortiment verpakkingen om uw producten in te pakken, te verfraaien, te presenteren en uiteindelijk mee te geven.

Ons assortiment hebben wij ook in kleine verpakkingen beschikbaar. Papieren tassen per 50 stuks, pakket- en verzenddozen per stuk leverbaar, vele zakjes vanaf 50-100 stuks verpakt en tegen scherpe prijzen.

U bent dus erg flexibel in uw keuze. Naast het assortiment verpakkingen is er ook een ruim assortiment kantoorartikelen uit voorraad leverbaar. Bijna alles voor uw winkel, kantoor of bedrijf kunnen wij leveren. Kortom, een bezoek is de moeite waard!

Postkantoor Business Point Bollenstreek

Timmers Verpakkingen heeft per 24 september 2013 een volwaardig postkantoor en is sinds 1 januari 2018 het Business Point van de Bollenstreek. Met 10 ‘gratis’ parkeerplaatsen voor de deur en de ruime openingstijden, kunt u al uw postpakketten makkelijk en snel laten verzenden. Ook voor het ophalen van uw pakket is Gieterij 31 de plek waar u moet zijn. Geen doos om in te pakken? Ook voor al uw verzendverpakkingen kunt u bij Timmers Verpakkingen terecht.

Timmers Verpakkingen heeft ook de locatie voor uw postbus. Elke ochtend vanaf 08.00 uur is uw post beschikbaar en kunt u ook uw pakketten afhalen. U kunt tot 18.30 uur bij uw postbus en ook de afhaalbalie voor pakketten is de hele dag geopend. ‘s Morgens post halen, 's middags post brengen. Het gemak van alles onder een dak.

Openingstijden van het postkantoor:
maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.30 uur en zaterdagochtend van 8.00 tot 10.00 uur.

Handig en professioneel - een postbus
Eén op de drie bedrijven heeft een eigen postbus. Logisch, want met een postbus kunt u al ’s ochtends vroeg over uw post beschikken. Een postbusadres geeft uw bedrijf bovendien een professionele en zakelijke uitstraling.

U kunt alle post ontvangen op uw postbusadres, dus ook aangetekende brieven, antwoordstukken, GarantiePost en pakketten. Grotere pakketten of grote hoeveelheden post zoals bundels en zakken worden apart voor u bewaard.

Ook post die wordt vervoerd door andere postbedrijven dan PostNL kunt u op uw postbusadres ontvangen. Zendingen die op vrijdag zijn verzonden, liggen uiterlijk maandagochtend in uw postbus. Zendingen die in het weekend op de post zijn gedaan, liggen op maandag in de loop van de middag in de postbus.

Klik hier voor het aanvragen van een postbus. U kunt ook via onze webshop bestellen, kijk op www.timmersverpakkingen.nl

Klik hier voor de bedrijfsfilm van Timmers Verpakkingen..

Contactgegevens

Timmers Verpakkingen
Gieterij 31
2211 WC Noordwijkerhout
Tel: 0252-343459
Fax: 0252-343460