Datum: 23-09-2023 - 03:45

Opslag vraagt niet alleen ruimte, het is ook kostbaar en zorgt voor (vaak onnodige) complicaties en personeelsbelasting. Aan de andere kant geeft het u als ondernemer ook een gevoel van zekerheid en veiligheid. U weet tenslotte elk moment van de dag waar u staat qua voorraad en beschikbaarheid.

C.J. Duivenvoorde Opslag B.V. combineert de voordelen van ruimte- en kostenbesparing met de zekerheid van betrouwbare en actuele voorraadinformatie. Wij bieden ondernemers ruime opslag- en warehousing mogelijkheden in het hart van de Bollenstreek. Centraal gelegen, met ruime en toegankelijke aan- en afvoerroutes. Onze storagefaciliteiten zijn voorzien van inbraakalarm, waardoor de veiligheid van uw voorraden is gegarandeerd.

 

 Wij doen wij nog meer voor u:

1. Op- en overslag van dozen, pallets en containers.

2. Via internet direct en exclusief toegang tot de webshop met uw producten/voorraden. Deze kunt u in delen afroepen en uitleveren inclusief de administratieve afhandeling.

3. Een compleet overzichtelijk beeld geven van de voorraad welke voortdurend wordt geactualiseerd. Dit biedt u maximale flexibiliteit, waar ook ter wereld tegen overzichtelijke kosten.

4. Wij beheren uw drukwerk, zodat u altijd voldoende briefpapier, enveloppen etc.. op voorraad heeft, inclusief het opmaken, drukken en afwerken.

5. Wij leveren uw pakket(ten) en/of pallets in zowel binnen- als buitenland inclusief track en trace.

6. Ook voor het overpakken, verpakken en samenstellen van producten kunnen wij u van dienst zijn.

 

 Zoals u ziet kunnen wij u een totale fullfillment aanbieden.
Uw producten zijn bij C.J. Duivenvoorde Opslag B.V. in goede handen.
Bel ons of kom langs, we staan u graag te woord.
Zie ook onze website, klik hier.

Contactgegevens

C.J. Duivenvoorde Opslag B.V.
Luchterweg 36
2211 SZ Noordwijkerhout
Tel: 0252-344698
Mobiel: 06-53699259
Fax: 0252-370677