Datum: 22-05-2022 - 02:48


Klankmassage is een beleving.
Maak eens kennis met de sensatie van trillingen. Trillingen die komen van de grote Chinese gong, de Tibetaanse, de Nepalese en Kristallen klankschalen. Door de klankschalen met een klopper aan te slaan, ontstaan trillingen die zich voortzetten.

Als ik zo een schaal op je lichaam zet en die aansla, dan voel je de trillingen diep doordringen in alle vezels van je lichaam. Je lichaam bestaat voor ongeveer 80% uit vocht, de trillingen verplaatsen zich het beste via dit vocht, zodoende stroomt het door het hele lichaam.

Door deze resonantie ontstaat er in het lichaam een diepe ontspanning, die je weg voert van de dagelijkse beslommeringen die ieder mens heeft. Door ons stressvolle bestaan en de vele bezigheden die we allemaal hebben, kan er zich in het lichaam blokkades vormen.

Dit merken we vaak niet direct op maar ze geven wel signalen af zoals, vermoeidheid, hoofdpijn, prikkelbaar zijn, slecht slapen, zich niet echt lekker voelen en meer van die vage klachten. Om dit patroon te door breken kan een behandeling met klank heel goed werken. Het ontspant zowel lichaam als geest.

Door de verschillende klanken ontstaan verschillende sensaties. De klank van een grote bronzen schaal is dieper dan die van een kleinere. Een kristallen schaal geeft weer een andere sensatie. De kristallen schaal wordt meer gebruikt in de ontspanningsruimte en niet op het lichaam maar wel ernaast. De klank van de kristallen schaal is heel helder en verlichtend en werkt prachtig ontspannend.


De behandeling begint door in gemakkelijk zittend kleding voor de grote gong te gaan staan en die klank en diepe trillingen door je heen te laten stromen. Die klanken en trillingen zorgen ervoor dat je denken een beetje word uitgeschakeld. Daarna ga je liggen op de massage tafel en begint de massage.

Door met een klankschaal het lichaam te masseren zetten de klanken en trillingen zich voort, heel diep in het lichaam. Dit zorgt ervoor dat vooral de geest zich heel goed ontspant en gedachten tot rust komen. Je droomt weg op de heerlijke klanken van de Tibetaanse schalen.

                                               

Ieder mens is uniek en iedere schaal heeft ook zijn eigen klankkleur, door die twee bij elkaar te voegen ontvangt ieder zijn eigen persoonlijke massage. In contact komen met de kern van wie je werkelijk bent, je vrij voelen in je eigen lijf en na een behandeling weer voldoende energie hebben voor een maand. Wie wil dat nou niet.

Het wordt nog mooier, je hoeft er niets voor te doen, alleen maar heerlijk te gaan liggen in een sfeervolle ambiance en je open te stellen voor de  klanken. Het resultaat is een algehele ontspanning van lichaam en geest, die ieder mens in deze jachtige tijd zo brood nodig heeft. Geniet van de rust en de subtiele klanken, laat je meenemen op een reis naar binnen.Ook is het mogelijk om met meerdere personen een klankconcert te ondergaan. Met maximaal 4 personen geniet je van een heerlijk concert met meerdere instrumenten. Zowel de gongs, klankschalen, sensula, tinka’s en nog veel meer worden gebruikt. Het is een heerlijke belevenis.  Bent u nieuwsgierig geworden neem dan contact op met:

Louis van der Linden - Klankmasseur

Contactgegevens

Louis van der Linden Klankmassage
Victoriberg 162
2211 DK Noordwijkerhout
Tel: 0252-340083
Mobiel: 06-28343749