Datum: 22-03-2019 - 06:55


WELKOM, WAAR GAAT UW VOLGENDE REIS NAAR TOE....!

Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Konstanze Mulstegen en ik werk al ruim 30 jaar in de reiswereld. Ik heb gewerkt als reisadviseur en office manager bij reisbureaus, luchtvaart- maatschappijen en reisorganisaties.

In 2006 heb ik de stap genomen om mijn passie voor reizen en mijn enthousiasme voor het vak nog meer uit de diepen als Zelfstandig Reisondernemer via The Travel Club; een professionele club van vakbekwame persoonlijke reisadviseurs.

Ben ik niet duurder uit, als ik mijn vakantie laat regelen via een zelfstandig reisadviseur?
Nee, zeker niet. Vaak hoor ik om mij heen dat er veel geld en tijd bespaard zou kunnen worden door zelf vakanties via het internet te boeken en dit niet meer door een reisadviseur te laten regelen. Maar dit is echt een fabel. Tegenwoordig kunnen wij als zelfstandige reisadviseurs vrijwel alles boeken en zijn wij zeker niet duurder dan het internet. De prijzen worden namelijk door de reisorganisaties vastgesteld.

U ontvangt dezelfde prijs of u nu via internet of via een zelfstandig reisadviseur boekt. Echter via internet moet u alles zelf opzoeken, een tijdrovende klus. Via een zelfstandig reisadviseur die dagelijks in het internet-vakantieoerwoud zoekt, heeft u iemand die met u meedenkt, weet waar de beste deals te vinden zijn, met leuke suggesties komt en vele bestemmingen uit eigen ervaring kent…. Samen zoeken kan natuurlijk ook….  

Reizen spreekt tot ieders verbeelding.......
Mensen zijn uniek en daarmee ook hun vakantiewensen. Zorgeloos van uw vakantie genieten, zo wilt u toch ook uw reis ervaren? En waar vindt u de tijd om alles uit te zoeken?  Prijzen te vergelijken? En wat is veilig en betrouwbaar? Geeft internet u wel de beste deal?  Ziet u door de bomen het bos niet meer.......

Internet lijkt onuitputtelijk, echter kent u persoonlijke wensen niet. Kies daarom voor uw eigen persoonlijk, onafhankelijke reisadviseur die speciaal voor u de perfecte vakantie kan regelen.Uiteraard betaalt u hiervoor niets meer dan bij een reisbureau of via het internet, maar u ontvangt wél de meest persoonlijke service.

Wat wilt u nog meer?
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, klik hier. Door mijn jarenlange ervaring en de vele landen die ik heb mogen bezoeken, kan ik samen met u de perfecte reis voor u samenstellen. Of het nu gaat om een stedentrip, of juist een op maat gemaakte rondreis door Azië of Amerika, u bent bij mij aan het juiste adres. Van Costa Rica tot Sri Lanka, van wintersport tot all inclusive zonvakantie en van cruisen tot kamperen, niets is mij onbekend. The sky is the limit.

Persoonlijk Reisadvies:
Het inventariseren van uw wensen verloopt in een persoonlijk gesprek. Dit kan via de telefoon, op mijn kantoor, bij u thuis of op een ander gewenste locatie. Op een tijdstip wanneer u het beste uitkomt en in alle rust. Uiteraard kunt u mij ook een email sturen. Op afspraak werk ik ook buiten kantooruren. U kunt mij op alle dagen van de week ook ’s avonds benaderen.

Hierbij maken we kennis met elkaar, wisselen we ideeën uit over uw ideale vakantie. Zelf hoeft u niets te doen, ik zoek alles voor u uit en regel uw reis tot in de puntjes. Ik ben uw vaste aanspreekpunt, vanaf het moment dat ik op zoek gaat naar uw reis tot en met het moment van thuiskomst.

U betaalt bij mij niets meer dan elders en heeft wel de garantie dat ik het onderste uit de kan zal halen om een onvergetelijke reis voor u samen te stellen. Probeer het gewoon een keer, u zult er geen spijt van krijgen! Ik kijk uit naar uw telefoontje of emailbericht.

Met zonnige groet,

Konstanze Mülstegen
0252-370573 of 06-14629238
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog even samengevat:
• Service tot in de puntjes: voor u regel ik net die ene mooie kamer, de beste verbinding, de online check-in, die leuke excursie en de reisdocumenten breng ik bij u thuis.
• Deskundig: meer dan 25 jaar ervaring.
• Flexibel: ik bezoek U waar u maar wilt en op het tijdstip dat u schikt, ook `s avonds en in het weekend.
• Grootste aanbod van reizen; ik werk samen met alle reisorganisaties en eigen agenten in binnen- en buitenland. Ook vele kleine specialistische touroperators kunnen wij voor u boeken.
• Onafhankelijk: de beste match voor u is voor mij het belangrijkste, ik ben niet gebonden aan een bepaalde touroperator.
• Ontspannen: geen wachttijden en 100% privacy
• Prijsbewust: altijd prijsvergelijking van uw reizen.
• Persoonlijk: als uw privé adviseur ken ik uw reisvoorkeuren als geen ander.
• Uitdagend; mijn dynamisch maatwerk is zeker concurrerend tegen het vaak statisch aanbod via Internet, ik ga deze uitdaging graag met u aan.
• Zekerheid: uiteraard ben ik aangesloten bij ANVR en SGR.
• Zelf boeken, ook mogelijk via de zoek en boek module op mijn website, klik hier.

Wist u dat The Travel Club door de consument verkozen is tot de Beste & Populairste Reisbureauketen 2015 en 2016! The Travel Club,  ANVR 3751, SGR 3642.

Contactgegevens

The Travel Club Reisbureau voor de Bollenstreek
Castellum 24
2211 ZN Noordwijkerhout
Tel: 0252-370573
Mobiel: 06-14629238