Datum: 25-09-2023 - 04:43
Welzijn Noordwijk en Teylingen organiseren 60+ Singlescafé.
29
Sep

Welzijn Noordwijk en Teylingen organiseren 60+ singles café.

Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen bundelen wederom hun krachten en organiseren op vrijdag 29 september weer een editie van het singles café, speciaal voor dynamische 60-plussers die op zoek zijn naar nieuwe ontmoetingen en verbindingen. Dit bijzondere initiatief biedt een unieke kans voor alleenstaanden om gelijkgestemden te ontmoeten in een gezellige, ontspannen setting. Het singles café vindt plaats op een gezellige locatie in Lisse en belooft weer een...

onvergetelijke ervaring te worden. Deelnemers kunnen rekenen op een warm welkom, ondersteund door vrijwilligers van Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen, die ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. De kosten voor deelname bedragen €15 per persoon, inclusief koffie/thee bij aankomst, een verfrissende consumptie en een heerlijke lichte maaltijd.

Ook dit keer heeft het singles café weer een gevarieerd programma in petto. Van een leuke pub quiz ronde tot boeiende groepsgesprekken en een kleine workshop, het evenement is zo opgezet dat de deelnemers op allerlei manieren de kans krijgen om elkaar op een natuurlijke en plezierige manier te leren kennen. Ook zijn er tafeltjes beschikbaar om even buiten de groep het één op één gesprek aan te gaan bij die wel hele leuke klik.

Het singles café is dé kans om nieuwe vrienden te maken, gedeelde interesses te ontdekken en misschien zelfs die ene speciale connectie te vinden. Of je nu op zoek bent naar vriendschap of een diepere band, het singles café is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Kortom, het belooft een dag vol plezier en spontane ontmoetingen te worden.

Aanmelden
Aanmelden voor het singles café kan eenvoudig via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0252-231805. Na aanmelding ontvangt u alle benodigde informatie en de locatie van het evenement. Ook voor meer informatie over dit singles café kan middels bovenstaande gegevens even contact worden opgenomen.