Datum: 02-10-2023 - 16:38
Puberbeurs en theateravond In Gesprek – Hoe blijf je in contact met je puber?
12
Oct

Puberbeurs en theateravond In Gesprek - Hoe blijf je in contact met je puber?

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Noordwijk organiseert in samenwerking met theatergroep PlayBack dit najaar een gratis puberbeurs en theateravond ‘In gesprek’, voor ouders en opvoeders van pubers. Praten met je puber is ontzettend leuk en boeiend, maar kan soms ook best ingewikkeld zijn. Het brein is nog volop in ontwikkeling en stuurt het gedrag. Hoe blijf je in contact met je puberende kind als hij/zij liegt, onbeleefd is, zich slecht...

kan beheersen of alleen met zichzelf bezig is? Je wil graag dat je kind zélf bedenkt wat goed voor hem of haar is. Maar hoe kun je hier als ouder bij helpen? En waarom zijn deze ‘gedragsnormen’ zo belangrijk? In Gesprek biedt ouders aanknopingspunten om hun puber op een positieve manier aan het denken te zetten.

Naast deze theateravond is er ook een informatiemarkt waar allerlei professionals staan aan wie jij je vragen kunt stellen. De Puberbeurs en theateravond In Gesprek vindt plaats op donderdag 12 oktober 2023 van 19.00 – 21.00 uur in het Northgo College, Duinwetering 107 in Noordwijk. Deelname is gratis.

Voor meer info en aanmelden ga naar www.cjgcursus.nl