Datum: 30-03-2023 - 12:23
CJG organiseert 'Puberbeurs Pubers Online' in TC-Leeuwenhorst.
20
Apr

CJG organiseert 'Puberbeurs Pubers Online' in TC-Leeuwenhorst.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Noordwijk organiseert op 20 april 2023 een gratis Puberbeurs van 19.15 uur tot 21:30 uur. Tijdens deze avond worden ouders van kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar, professionals en geïnteresseerden geïnformeerd over de online wereld van pubers. Sociale media zijn niet meer weg te denken uit deze tijd. Jongeren zijn steeds vaker online en groeien op in een digitale wereld....

Voor opvoeders is het niet altijd even duidelijk wat hun kind online allemaal tegenkomt. Hoe ga je hiermee om en wat kun je doen om bijvoorbeeld digipesten te voorkomen?

Tijdens de puberbeurs ‘Pubers Online!’ geeft theatergezelschap Ter Leering & Vermaak (bekend van o.a. Spangas) in samenwerking met het CJG een kijkje in de online wereld van pubers.

Je wordt op een verrassende, humoristische en inspirerende manier geïnformeerd over de thema's sociale media, gamen en nog meer verleidingen. Rondom de presentaties is informatie over allerlei onderwerpen te verkrijgen bij diverse professionals op de informatiemarkt.

De puberbeurs vindt plaats bij het Teylingen College Leeuwenhorst in Noordwijkerhout, Langelaan 1 in Noordwijkerhout. Deelname is gratis! Aanmelden en meer info via www.cjgnoordwijk.nl