Datum: 06-12-2022 - 15:24
Inloopspreekuur Uitvaartzorg Bollenstreek.
22
Dec

Inloopspreekuur Uitvaartzorg Bollenstreek.

Iedere donderdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur kunnen geïnteresseerden uit Lisse en omgeving binnenlopen bij Uitvaartzorg Bollenstreek aan de Oranjelaan voor informatie en advies. Tijdens deze ochtenden kunt u geheel vrijblijvend binnenlopen om kennis te maken met de mensen achter uitvaartzorg Bollenstreek...

Maar ook om rustig even een kijkje te nemen in het uitvaartcentrum. En natuurlijk kunt u terecht met al uw vragen rondom een uitvaart of uw uitvaartwensen.

De laatste periode krijgen wij veel vragen over veranderde verzekeringspakketten en wijzigingen in overeenkomsten met de grote verzekeringsmaatschappijen zoals Monuta, Dela en Yarden.

Veel mensen weten momenteel niet goed welke (on) mogelijkheden er zijn als zij verzekerd zijn bij een van deze partijen. Ook hierin kunnen wij u goed, concreet en vrijblijvend advies geven.

Een afspraak maken is niet nodig, u kunt zo binnenlopen. De koffie staat klaar!

Wilt u liever een afspraak maken om uitgebreid geïnformeerd te worden over de mogelijkheden rondom een afscheid en uw persoonlijke wensen (eventueel voorzien van een kostenbegroting) te bespreken? Bel of mail dan voor een afspraak. Het is vanzelfsprekend ook geen probleem als u dit gesprek liever bij u thuis laat plaatsvinden.