Datum: 09-08-2022 - 13:11
GGZ Rivierduinen gratis cursus voor familie en naasten van mensen met psychische problemen.
05
Sep

GGZ Rivierduinen: Cursus voor familie en naasten van mensen met psychische problemen.

In september start een cursus voor naasten van iemand met psychische problemen. Leven met een naaste met psychische problemen kan ingrijpend zijn. Iedereen die dit meemaakt kan meepraten over conflicten, overbelasting, machteloosheid en eenzaamheid. Voor familie en naasten kan dat veel spanning opleveren. Vaak weet je niet meer hoe je moet reageren, het risico is dat je opgebrand raakt...

De cursus is bedoeld voor familie en naasten van mensen met psychische problemen. Het is niet nodig dat er bij je naaste een diagnose is gesteld. Het doel van de cursus is dat jij je minder belast gaat voelen.

Aanmelden
De cursus start maandag 5 september. Er zijn 8 bijeenkomsten, van 15.30 tot 17.30 uur. De groep is er voor volwassenen uit de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk(erhout) / De Zilk. Meedoen is gratis.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website: www.rivierduinen.nl/agenda/psychische-problemen-in-de-familie/ . Bij vragen kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Andere cursussen en voorlichtingsbijeenkomsten vind je op www.rivierduinen.nl/preventie