Datum: 13-08-2022 - 03:01
Durf jij vies te worden? Doe dan mee met de Baggerloop 2022 van CV De Vikings.
04
Sep

Durf jij vies te worden? Doe dan mee met de Baggerloop 2022 van CV De Vikings.

De Baggerloop van CV De Vikings wordt dit jaar, na een coronapauze van twee jaar, alweer voor de 16e keer georganiseerd. Het is inmiddels traditie geworden om de Noordwijkerhoutse kermisweek te beginnen met de Baggerloop. Geoefend of ongeoefend worden de baggersloten in de polder bedwongen. Meedoen is belangrijker dan winnen maar er zijn ook nog prijzen te winnen voor de snelste deelnemers....

De volwassenen en wedstrijdlopers lopen 2 ronden, de jeugd 1 ronde en de recreanten mogen kiezen. Een rondje telt meer dan 25 sloten en is 2650 meter lang. Verder zijn er nog meer leuke prijzen te winnen voor onder andere; de grootste in 1x ingeschreven groep, leukst verklede personen, oudste vrouwelijke en mannelijke deelnemer. Dus welke opa of oma maakt zich onsterfelijk bij hun kleinkinderen?

Na afloop word je getrakteerd op een heerlijk frisse douche door de Noordwijkerhoutse jeugdbrandweer. Het inschrijven start om 10.00 uur op het terrein van Peter Overdevest, Leeweg 12 waar er op het terrein ook een hapje en drankje te verkrijgen is. Inschrijfgeld is € 5,00 en bij vóórinschrijving op zaterdagavond bij de Oranjevereniging € 4,00.

De Baggerloop is een leuk familie uitje voor iedereen, als u niet mee kunt doen, zien we u graag langs de kant om de deelnemers toe te juichen. U komt toch ook?