Drie Natuurwandelingen in 2022 op Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout.
09
Jul

Natuurwandelingen in 2022 op Landgoed Tespelduyn.

Om mensen mee te laten genieten van al het geen dat bloeit en groeit op Landgoed Tespelduyn, organiseert men natuurwandelingen onder leiding van een deskundige gids. Er staan er nog twee in de agenda van 2022. Doe wandelschoenen aan, want we pakken ook de wat minder begaanbare paden op het landgoed. Op zaterdag 9 juli een zomerwandeling en op zaterdag 15 oktober is er een najaarswandeling...

9 Juli - Zomerwandeling
De golfbaan van Landgoed Tespelduyn bestaat uit veel meer dan strak geschoren fairways en golfballen. Tussen de holes liggen stroken grond waar veel groeit en bloeit. Door de unieke ligging met veel waterpartijen en sloten, oude bomen en jonge bosjes, hoge en lage bermen is de variatie groot. Zaterdag 9 juli om 09:30 uur gaan we genieten van al het moois dat groeit en bloeit op Tespelduyn.

15 oktober - Najaarswandeling
De golfbaan van Landgoed Tespelduyn bestaat uit veel meer dan strak geschoren fairways en golfballen. Tussen de holes liggen stroken grond waar veel wilde planten te zien zijn en paddenstoelen groeien. Zaterdag 15 oktober om 09:30 uur gaan we onder leiding van Arie Dwarswaard genieten van de wondere wereld van de paddenstoelen.