Datum: 25-10-2021 - 07:10
Welzijn Noordwijk: Vriendschapdate om samen leuke dingen te doen.
05
Nov

Welzijn Noordwijk: Vriendschapdate om samen leuke dingen te doen.

Lekker een kopje koffiedrinken, een wandeling maken, een museum bezoeken of even winkelen. Dit zijn allemaal dingen die je prima alleen kan doen. Toch is het ook leuk om dat soort dingen met elkaar te delen. Maar waar leer je die andere mensen nou eigenlijk kennen? En hoe kom je erachter of ze dezelfde interesses delen? Na de succesvolle vriendschapsspeeddate van 1 oktober...

organiseert Welzijn Noordwijk nog een speeddate en wel op vrijdag 5 november. Omdat je nou eenmaal niet zomaar met iemand die je bij de bakker ontmoet in gesprek gaat, bieden wij senioren de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

Vriendschapsspeeddate op 5 november
Voor de senioren die het leuk vinden om mensen in levende lijven te ontmoeten, organiseren wij op vrijdagmiddag 5 november om 15.00 uur in De Wieken, Wassenaarsestraat 5 in Noordwijk, een vriendschapsspeeddate.

Aan deze coronaproof speeddate kunnen 16 mensen meedoen. Elke 6 minuten wissel je van plek, zodat je gelegenheid hebt om alle andere 15 mensen te spreken. Als het klikt, kun je contactgegevens uitwisselen. Met een hapje en een drankje wordt het een gezellige bijeenkomst. Alle inwoners uit de gemeente Noordwijk zijn welkom. Wees er op tijd bij, want vol is vol.

Kan je er niet bij zijn?
Geen probleem. Als jij je aanmeldt bij Welzijn Noordwijk, wordt er in een gesprek gekeken naar wat voor contact je op zoek bent en wat jouw interesses zijn. Je wordt dan bij Welzijn Noordwijk ingeschreven en wij kijken of we een maatje kunnen vinden die bij jou past. Soms kan het even duren, maar als de juiste match is gevonden, kun je met elkaar in contact komen. Natuurlijk is het dan extra leuk als het klikt.

Aanmelden
Heb je interesse in een speeddate voor vriendschap? Of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Roy van Schie, tel. 06 36153623.

Foto PR.