Datum: 25-10-2021 - 05:20
St. Huurdersbelangen (HBNZ) organiseert achterbanbijeenkomst voor alle huurders Woningstichting Padua.
27
Oct

St. Huurdersbelangen (HBNZ) organiseert achterbanbijeenkomst voor alle huurders Woningstichting Padua.

Het Bestuur van de Stichting Huurdersbelangen Noordwijkerhout en De Zilk organiseert op woensdag 27 oktober 2021 voor alle huurders van de Woningstichting Sint Antonius van Padua uit een achterbanbijeenkomst. De avond heeft een informatief en informeel karakter. Aanvang 20.00 uur in de Duinpan Sportlaan 34 van De Zilk, de zaal en kraampjes zijn open om 19.00 uur, einde is rond de klok van 22.00 uur....

Er zijn diverse kraampjes ingericht waar informatie wordt gegeven en waar vragen gesteld kunnen worden over:
* HBNZ
* Antonius van Padua afdeling Vastgoed
* Antonius van Padua afdeling Wonen
* Woonbond
* Gemeente Noordwijk, energiecoaches, met de mogelijkheid om in te schrijven voor een energiegesprek.
* De Wijkagenten, leefbaarheid en veiligheid.

Aanwezig:
Namens AvP zijn onder andere aanwezig Benno Gruijters (interim-bestuurder), leden van de Raad van Commissarissen en medewerkers van de verschillende afdelingen. Uiteraard is ook het bestuur van HBNZ present en zijn er vertegenwoordigers van de Woonbond, de Gemeente Noordwijk en de wijkagenten.

Sprekers en thema’s
Gesproken wordt door onder meer: Sjaak Geerlings (voorzitter HBNZ) over woonbeleving en energiecoaches, Benno Gruijters (interim-bestuurder Antonius van Padua) over het woonruimte verdeelsysteem,

Theo Alkemade (wethouder Gemeente Noordwijk) over woningbouwplannen en locaties en Sjaak v.d. Berg (wethouder gemeente Noordwijk) over energie transitie en de Regionale Energie Strategie. Na afloop is er een forumdiscussie en gelegenheid tot vragen stellen onder leiding van Guus Terlingen. 

Ook aan vervoer is gedacht,
Vanaf de Brink rijdt twee keer een nostalgische NZH bus naar de Duinpan en de mensen worden ook weer terug gebracht naar de Brink. Men kan uiteraard ook op eigen gelegenheid komen, er is parkeergelegenheid.

De Stichting HBNZ hoopt op een grote opkomst.