Datum: 15-08-2020 - 18:23
NOV-zomerprogramma op zaterdagen in augustus met muziek- en straatartiesten, dinsdag 8 september jaarmarkt in Noordwijkerhout.
15
Aug

NOV-zomerprogramma met muziek- en straatartiesten: Desalles.

De corona heeft er voor gezorgd dat alle in voorgaande jaren druk bezochte zomeractiviteiten van de  Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV), dit jaar helaas door alle maatregelen niet kunnen plaatsvinden. De NOV heeft de afgelopen zaterdagen in juli toch voor, op wat kleinere schaal en op gepaste afstand, leuk entertainment gezorgd en gaan daar...

de komende zaterdagen in augustus mee door in het centrum van ons dorp.

Zaterdag 15 augustus: Desalles.
Desalles is gekleed in een lolbroek en grapjas. Met zijn vrolijke uitstraling en leuke babbel trekt hij al snel de aandacht van jong en oud. Hij tovert moeiteloos en op een geestige en originele manier de ene na de andere verrassing tevoorschijn. Hij maakt ook prachtige ballonnen decoraties. Desalles zorgt er natuurlijk ook op zijn speciale manier voor dat bezoekers in het centrum netjes 1,5 meter afstand houden.

Jaarmarkt dinsdag 8 september
De traditionele kermisdagen van de Oranjevereniging krijgen dit jaar door corona helaas een andere invulling. De NOV wil daarom een eigen activiteit creëren met een jaarmarkt op dinsdag 8 september van 13.00 uur tot 21.00 uur. Uiteraard zullen bij de organisatie van de jaarmarkt de geldende corona-voorschriften in acht worden genomen. De organisatie van de jaarmarkt is in handen van Gea van Vulpen en meer informatie kunt u krijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's PR.