Datum: 12-08-2020 - 20:30
CDA fietst door de gemeente Noordwijk.
22
Aug

CDA fietst door de gemeente Noordwijk.

Op 22 augustus gaan de fractieleden van het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk op tour door de nieuwe gemeente Noordwijk. Doel van deze fietstocht is om in contact te komen met de inwoners van de gemeente Noordwijk en om te zien wat er speelt. "Door het organiseren van deze fietstocht hopen wij veel mensen te kunnen spreken over het reilen en zeilen in hun woonplaats...

Het is een makkelijk, laagdrempelige en gezellige manier om met elkaar in gesprek te komen", aldus Jordy de Mooij, fractievoorzitter van het CDA. Tussen het fietsen door zijn er drie vaste stopmomenten waarbij alle inwoners van harte welkom zijn voor een gesprek en een kop koffie.

* 09:30 uur: Terras Brownies en Downies (bij slecht weer binnen)
* 11:00 uur: Wim van Haaster, Zilkerduinweg 371
* 13:30 uur: Kinderboerderij ’t Schaapsherdertje in Noordwijk

Het CDA wil graag van mensen weten of er nog plekken zijn waar de fractie zeker even langs moet fietsen op hun route. Denk hierbij een verkeerssituatie die onveilig is, een plek voor een nieuw speeltuintje of een plek waar echt iets aan zou moeten veranderen. Doorgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het CDA neemt dan contact met u op.