Datum: 09-12-2019 - 23:24
The Jump organiseert schoolbasketbaltoernooi tijdens de kerstvakantie in Noordwijkerhout.
30
Dec

The Jump organiseert schoolbasketbaltoernooi tijdens de kerstvakantie.

Op maandag 30 december organiseert Basketbalvereniging The Jump weer het basketbal-kersttoernooi voor groepen 3 t/m 8 van de basisscholen uit Noordwijkerhout en De Zilk (Prinsenhofschool, Victorschool, Regenboogschool en Egelantier) in Sporthal Optisport Schelft. Dit jaar is het een 3 tegen 3 toernooi op 1 basket (half veld). Deze variant van het basketbalspel wint snel aan populariteit. Voordeel is dat de spelers en speelsters....

meer balcontacten hebben dan bij 5 tegen 5. Inschrijvingen lopen via de vakdocenten bewegingsonderwijs van de basisscholen en de kosten voor deelname zijn 1 euro. In aanloop naar dit toernooi zijn er speciale inlooptrainingen in de Schelft voor kinderen die willen oefenen of het gewoon leuk vinden om een keer met een basketbaltrainer basketbal skills te leren.

De inlooptrainingen zijn gratis en je hoeft niet van te voren in te schrijven. Datums en tijdstip inlooptrainingen is woensdag 27 november, 11 december en 18 december van 18.00 tot 19.00 uur. Voor meer info kijk op de website van The Jump.

Foto The Jump.