Popkoor Bloom zet een tandje bij in Noordwijkerhout.
22
Nov

Tasty Tunes met Popkoor Bloom in de Witte kerk

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 november presenteert Bloom een muzikale én culinaire beleving genaamd Tasty Tunes. Een avondvullend, uniek en vernieuwend programma vol muziek. Bloom wordt daarbij ondersteund door dirigent Tim Quak en haar muzikale gasten Demi Aartse, Lene Groothuis, Joost Visser en Michel de Haas....

Culinair
De expertise van Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout staat garant voor de culinaire omlijsting van het evenement. Een intieme setting, interactie met het publiek, kortom een feest voor alle zintuigen in de mooie ambiance van De Witte Kerk in Noordwijkerhout. Gasten van Tasty Tunes krijgen tijdens de avond vier smaakvolle gerechten geserveerd, per gang begeleid door een bijpassend glas wijn.

Tickets
Op beide avonden is de ontvangst in De Witte Kerk om 18.00 uur. De prijs voor een compleet verzorgde avond bedraagt € 67,50 per persoon. De kaartverkoop (ook leuk om kado te geven) is in volle gang en er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Bloom adviseert daarom om niet te lang te wachten met het bestellen van de tickets. Dit kan via de speciale link op de website www.popkoorbloom.nl.

Foto Popkoor Bloom.