Datum: 19-09-2019 - 15:12
Theaterconcert 'Niet te stoppen' Popkoor Bloom in de Muze.
14
Mar

Theaterconcert 'Niet te stoppen' Popkoor Bloom in de Muze.

Ter gelegenheid van haar 12,5-jarig bestaan staat Popkoor Bloom uit Noordwijkerhout op 14 en 15 maart 2020 op ‘de planken’ van Theater De Muze in Noordwijk met de uitvoering van haar theaterconcert “Niet te stoppen!”, een gevarieerd, boeiend en avondvullend programma in samenwerking met een dansstudio en een combo...

“Niet te stoppen!”
De drive van de zangers en zangeressen van Bloom is groot. Onder de bezielende leiding van dirigent Tim Quak zoekt Bloom steeds de grens van haar muzikale uitdagingen door deelname aan projecten en samenwerking met orkesten en andere koren. Telkens is daar het streven naar een nog hoger niveau. Vandaar de titel van het programma: “Niet te stoppen!”.

Voorbereidingen in volle gang
Hoewel maart 2020 nog ver weg lijkt, werkt het koor al sinds enkele maanden aan de voorbereidingen van het concert. Er wordt nieuw repertoire ingestudeerd en er zijn extra repetities speciaal voor de zettingen en choreo ingelast. Alles wordt uit de kast gehaald om het publiek een adembenemende, indrukwekkende en onvergetelijke avond te bezorgen.

Theatergids De Muze
De voorstelling is opgenomen in de nieuwe theatergids van De Muze (seizoen 19/20), welke in mei is uitgebracht.

Kaarten zijn vanaf 8 juni te koop
Kaarten a € 12,50 zijn vanaf 8 juni 2019 verkrijgbaar bij VVV Noordwijkerhout, aan de kassa van De Muze of online via www.demuzenoordwijk.nl en www.noordwijkticket.nl. De voorstelling van zaterdag 14 maart 2020 start om 20.00 uur. Het matinee van zondag 15 maart 2020 begint om 14.00 uur. 

Bloom adviseert u: Zet de datum in uw agenda en bestel snel uw kaarten! Want het wordt een historische en bijzondere avond. Alle informatie over Bloom vind je op www.popkoorbloom.nl.

Foto Popkoor Bloom.