Datum: 23-01-2019 - 14:13
Trouwplannen? Kom dan naar de Open Toptrouwlocatie Route bij Landgoed Tespelduyn.
26
Jan

Trouwplannen? Kom dan naar de Open Toptrouwlocatie Route bij Landgoed Tespelduyn.

Zaterdag 26 januari openen wij onze deuren voor aanstaande bruidsparen. Van 11:00 uur tot 16:00 uur zijn zij van harte welkom voor een rondleiding op en een kennismaking met Landgoed Tespelduyn. Alle ruimtes van de officiële trouwlocatie zien er dan op hun trouwbest uit, zoals de versierde Trouwzaal, de sprookjesachtige Trouwtuin, de prachtige besloten dinerruimtes en ’t Koetshuys & Landhuys waar een intieme receptie of spetterend feest kan worden gegeven....

U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen. Wilt u er zeker van zijn dat wij u te woord kunnen staan, dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak. De open dag geeft bruidsparen dat speciale gevoel: Hier willen wij trouwen! Op deze dag vindt u tevens bedrijven die een prachtige bijdrage kunnen leveren aan de huwelijksdag.

Bekijk meer informatie

Meer informatie:
Landgoed Tespelduyn - Tespellaan 53 - 2211 VT Noordwijkerhout. Tel. 0252-241336 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.tespelduyn.nl.

Tekst en foto's Tespelduyn.