Datum: 18-02-2019 - 23:40
Akoestisch Open Podium in Café van der Geest
17
Mar

Akoestisch Open Podium in Café van der Geest

Het akoestisch open podium op de zondagmiddagen is voortgekomen uit de Folkclub Noordwijkerhout. Dit betekent dat de muziek die ten gehore gebracht wordt een beetje uit de Folk hoek komt. Maar andere muziekstijlen zoals singer-songwriter, pop, blues, bluegrass, klassiek etc. komen ook....

aan bod. Het is alleen niet de bedoeling dat er een rockband staat met snerpende gitaren. De muziek wordt meestal met akoestische instrumenten gespeeld maar wel door versterkt. Je hoeft dus geen oordoppen mee te nemen!

De middag is op 17 maart vanaf 15.00 uur tot ongeveer 18.30 uur. De toegang is gratis en men kan vrij in en uit lopen. En natuurlijk genieten van een hapje en een drankje.
Muzikanten komen veelal uit de omgeving, maar soms ook wel van flink ver weg en het leuke is dat het “rijp en groen” door elkaar is. Muzikanten krijgen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen ongeveer 20 minuten speeltijd. De beloning is een warm applaus en een drankje van de zaak.

Aanmelden bij Otto Vogel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.