Datum: 17-12-2018 - 01:56
Lichtjesavond en kerst-koop-zondag in het centrum van Noordwijkerhout.
21
Dec

Lichtjesavond en kerst-koop-zondag in het centrum van Noordwijkerhout.

Rondom de Witte Kerk en door het gehele centrum van Noordwijkerhout worden van 21 t/m 23 december weer sfeervolle kerstactiviteiten georganiseerd. We beginnen op vrijdag 21 december met de Lichtjes(koop)avond van 19.00 - 21.00 uur. Het centrum van Noordwijkerhout wordt ondergedompeld...

in kerstsfeer, duizenden kaarsjes, fakkels, vuurkorven veranderen het centrum in een sprookjesachtig kerstbeleving. Met nog een paar dagen verwijdert van kerstmis, brengt het centrum van Noordwijkerhout heel veel lichtjes.

Lichtjesavond is al vele jaren een uniek sfeervolle avond, waar dorpsgenoten elkaar ontmoeten en elkaar de beste wensen geven. Verder kunt u genieten van lekkers, een glaasje glühwein, soep, warme chocolademelk en er is een Kerstman. Er is muziek van Popkoor Bloom, een concert in de Witte Kerk en bij de Wensboom kun je een wens ophangen.

In het kerstkoopweekend op zondag zijn de winkels open van 13.00 tot 17.00 uur.  

Deze activiteiten worden u aangeboden door de winkeliers en ondernemers uit het centrum van Noordwijkerhout, uw mooie dorp verenigd in de NOV De Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging.

Foto's BON.