Datum: 18-02-2018 - 10:25

Lezing over leren door middel van mindmappen in de bibliotheek
15
Mar

Lezing over leren door middel van mindmappen in de bibliotheek

De eerste helft van het schooljaar zit er alweer op. Misschien ging het wel super goed, maar misschien vallen de resultaten wel wat tegen? Leren kan best lastig zijn, en vaak merk je dit bij de overgang van groep 8 naar de middelbare school. Op 15 maart organiseert de Bibliotheek in Noordwijkerhout...

samen met Debby van Paridon - Kraaijeveld van Praktijk Bee Special een lezing over mindmappen, speciaal voor deze kinderen! De lezing op 15 maart is speciaal voor ouders en verzorgers die meer willen weten hoe mindmappen hun kind kan helpen bij het leren.

Op 17 februari is er een workshop voor de kinderen geweest om kennis te maken met het plezier en gemak van het maken van een mindmap. De lezing van 15 maart is prima los te volgen om je kind te kunnen helpen met mindmappen.

Mindmappen is een bewezen, baanbrekende manier van leren die beter aansluit bij de werking van de hersenen dan traditionele manieren. Je gaat de stof beter begrijpen en je kunt de informatie beter onthouden op de langere termijn. Zo hoef je minder te stampen voor een toets, maar beheers je de stof echt! Dit scheelt natuurlijk een hoop tijd en frustratie. Ook het concentreren tijdens het leren gaat makkelijker.

Op 15 maart om 19.30 uur geeft Debby een lezing voor de ouders waarin zij uitlegt wat mindmappen is, maar ook wat je als ouder kunt doen om je kind te ondersteunen bij het leren met het gebruik van mindmappen.

De toegang voor de lezing is € 5,- voor leden en € 10,- voor niet-leden.

Voor meer informatie en kaarten kijk op www.bibliotheekbollenstreek.nl

Datum: 15 maart 2018
Aanvang lezing op 15 maart: 19.30 uur – 21.30 uur

Locatie: Bibliotheek Bollenstreek, Herenweg 2 2211 CC Noordwijkerhout