Datum: 23-06-2017 - 12:26

Keiebijters organiseren kofferbak/rommelmarkt
25
Jun

Keiebijters organiseren kofferbak/rommelmarkt

Wederom organiseren de Keiebijters in de zomer van 2017, de bekende en inmiddels traditionele kofferbak- en rommelmarktverkopen. Ook dit jaar zullen deze weer plaatsvinden op het Bavo-terrein. Het betreft het stuk grond waar ook de Keiebijters-feesthal met carnaval ....

staat, achter het hoofdgebouw/kapel van St. Bavo, Langevelderweg 27 in Noordwijkerhout. De rommelmarkt is van 9.00 tot 16.00 uur, de toegang voor bezoekers is gratis.

Vele verkopers nemen de moeite om elke zondag weer hun waren uit te stallen. De bezoekers kunnen ook dit jaar weer naar huis met dat ene boek, die speciale lamp of andere bruikbare dingen, waarnaar ze bewust op zoek zijn. De Keiebijters hopen uiteraard weer op een goede opbrengst om te kunnen gebruiken voor het organiseren van carnavalsactiviteiten voor bewoners en cliënten van Het Raamwerk en Rivierduinen.


De kofferbak markten zullen plaatsvinden op alle zondagen van 25 juni tot en met 27 augustus, open van 9.00 uur tot 16.00 uur. Verkopers kunnen vanuit hun auto of gewoon op een plek onder een eigen partytent spulletjes verkopen.

Meer informatie is ook terug te vinden op onze website klik hier en onze facebookpagina klik hier.

foto van De Keiebijters Carnavalsvereniging.